A TOTES LES ENTITATS SOCIALS, SINDICALS I CIUTADANES DE MALLORCA

divendres 19 d'octubre de 2007

Informació sobre la reunió de dia 16 d’octubre, per preparar la mobilització sobre Son Espases.

Assistents: representants de les entitats ALTERNATIVA PER POLLENÇA, ATTAC, CGT, DRETS HUMANS, EU, FED. AAVV DE PALMA, JOVENTUT COMUNISTA, OBRA CULTURAL BALEAR, PLATAFORMA SALVEM CA’N TÀPERA, PLATAFORMA SALVEM LA REAL, STEI-i i UNIÓ OBRERA BALEAR

Tal i com estava previst, ahir dia 16 d’octubre va tenir lloc, al Casal d’Entitats Ciutadanes de Palma, la segona reunió per coordinar la mobilització de les entitats socials en defensa de Mallorca, contra la decisió del Govern de continuar el projecte del PP de construcció de l’hospital de referència de Mallorca a Son Espases, i en demanda de rectificació. D’entrada, va quedar clar que les entitats que de moment s’han sumat a aquest projecte són algunes que pertanyen a la Plataforma per la Democràcia i la Globalització Social, i altres que no ho són, per la qual cosa aquesta convocatòria ha de ser oberta a tothom que vulgui sumar-se, sense exclusions.

Dels assistents, les entitats que fins ara han decidit sumar-se a la convocatòria són: ALTERNATIVA PER POLLENÇA, ATTAC, CGT, DRETS HUMANS, JOVENTUT COMUNISTA, OBRA CULTURAL BALEAR, PLATAFORMA CAMINS PÚBLICS I OBERTS, PLATAFORMA SALVEM CA’N TÀPERA, PLATAFORMA SALVEM LA REAL i UNIÓ OBRERA BALEAR. S’informa que diverses entitats estan celebrant reunions en aquests dies per decidir sumar-se a la convocatòria.

Per tal que aquests projecte col·lectiu prengui cos, s’acorda donar-se temps suficient perquè mitjançant la difusió i altres iniciatives, la mobilització que es convoca sigui un èxit, perquè pugui influir en les decisions preses pel Govern i, també, en les formes amb les quals les ha preses. En tal sentit s’acorda:

  • MOBILITZACIÓ A PALMA (CONCENTRACIÓ O MANIFESTACIÓ, QUE ES DECIDIRÀ LA SETMANA QUE VE) PER AL DIA 17 DE NOVEMBRE, DISSABTE.
  • ES PROPOSA QUE, UNA SETMANA ABANS D’AQUESTA DATA, EL DISSABTE 10 DE NOVEMBRE, ES FACI UN ACTE LÚDIC I SOLIDARI, QUE ES POT ANOMENAR "AGERMANATS PER LA REAL", A CELEBRAR A AQUEST INDRET DE MALLORCA. PER DIMARTS QUE VE, DIA 23 D’OCTUBRE, ES CONVOCA UNA REUNIÓ DE TREBALL, OBERTA A TOTHOM QUE VULGUI ASSISTIR, PER A ACORDAR EL MANIFEST UNITARI, EL CARTELL, LA FINANCIACIÓ I ALTRES INICIATIVES A REALITZAR. EN AQUESTA REUNIÓ TAMBÉ ES CONCRETARÀ EL TIPUS DE MOBILITZACIÓ DE DIA 17 DE NOVEMBRE, I ELS TRÀMITS LEGALS DE CONVOCATÒRIA. La reunió també es farà en el Casal d’Entitats Ciutadanes, del carrer Montenegro, 8, de Palma, a les 20,00 hores.

Totes les entitats que vulguin adherir-se ho poden anar fent durant aquests dies. En tal sentit, es prega la màxima difusió d’aquesta informació.