ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

dimecres 21 de juny de 2006

Adjuntam Dossier sobre la situació del servei i de les instal·lacions d’Ambulàncies Urgent de Mallorca, consistent en un reportatge fotogràfic i una documentació de les accions dutes a terme per la CGT. Volem cridar l’atenció especialment sobre el perill que suposa la manca de protocols de desinfecció dels vehicles, instal·lacions i roba dels treballadors/res.

És de destacar que el passat dia 10 de Maig una delegació de la CGT es va entrevistar amb la senyora Rosa Cirer, secretària general de l’IB-SALUT, posant-li a disposició tota aquesta informació. La senyora Cirer es va comprometre a comunicar-nos les mesures que, des de la Conselleria, posarien en marxa per solucionar aquest desgavell. Han passat 40 dies i, ni hem rebut cap comunicació, ni s’ha posat remei envers les greus mancances denunciades. Per tant, entenem que l’Administració autonòmica del PP és totalment responsable de posar en perill la salut pública, justament en una comunitat autònoma que viu de la indústria turística, mentre es tuden doblers públics carretades en promocions inútils, i en negocis privats.

Per més informació, vos podeu posar en contacte amb els companys de la Secció Sindical de CGT en Ambulàncies Urgent de Mallorca:

Miquel Estrany: 607 444 517

Joan Fornari: 619 351 910