vaga general 8MAhir al matí es va presentar davant la Conselleria de Treball la convocatòria de vaga de 24 hores per a tot l'arxipèlag de les Illes Balears.

Es fa una crida de vaga per a totes les treballadores i tots els treballadors sense distinció de serveis, tant sector públic com el privat; perquè són molt i evidents els motius per presentar aquesta convocatòria, des de les desigualtats i discriminacions sistemàtiques que patim les dones als àmbits laborals: contractes més precaris, un 25% menys de sou,... com a l'àmbit privat: el 75% de les cures tant dels fills com per adults que necessiten ser atesos, són fetes per les dones, així com la majoria dels treballs de neteja i manteniment de la llar; així com també, a l'hora de les pensions, hi ha una diferència econòmica d'un 30% menys a les dones; i la discriminació augmenta per les dones migrants i refugiades.

Perquè volem un nou món, lliure del patriarcat i desigualtat de classes i gèneres, la CGT de les Illes Balears fa una crida a participar a la vaga de 24 hores que reclama el moviment feminista.

 Sumsi