Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari a través de la seva navegació.

 

Si continues navegant acceptes el seu ús.

 

 

Imprimeix

La majoria dels i les treballadores coneix l'existència de la Llei de Prevenció de Riscos Laborals, però, no coneixen el seu contingut, ni el seu potencial com a llei protectora davant els accidents laborals i malalties professionals: una llei defensora dels drets dels i les treballadores, en matèria de prevenció de riscos, que amb els seus 23 anys acabats de fer no entén com cada dia hi ha sinistres laborals que simplement s'evitarien si la deixéssim actuar. Per aquest motiu, creiem que és un deure moral i sindical intentar acabar amb aquesta xacra social que genera tantes tragèdies humanes.


Pensem que haver creat la secretaria de prevenció de CGT-IB no és suficient per a la defensa d'aquests drets, sinó que cal constituir un equip de treball integrat per afiliats i afiliades interessades en protegir la integritat física i la salut (com benestar total físic , psíquic i social) de tots i totes les treballadores.


Un equip de voluntaris / es, sense jerarquies, amb flexibilitat de treball i amb la suficient motivació per utilitzar l'acció directa contra les empreses i institucions que no compleixin amb la llei de prevenció.
Amb els següents objectius:


La Marina no et necessita, nosaltres si, APUNTA'T!

-- 
Secretaria de Prevenció CGT Balears

Trobada sobre el projecte de prevenció de CGT-IB i xerrada sobre els drets dels i les treballadores en la LPRL amb els i les companyes del SOV d'Eivissa i Formentera

 

Vist: 1095